Τελευταία νέα

fireplace installation

Τι χρειάζεται να γνωρίζω;

Τα ενεργειακά τζάκια ή σόμπες, είναι συσκευές που χρειάζονται προσεκτική τοποθέτηση και συντήρηση. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η σωστή και βέλτιστη απόδοσή τους, καθώς και η μακροζωία τους, ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό η επένδυσή σας.

how cold are you picture

Ξέρετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στην αγορά του ενεργειακού σας τζακιού, ανάλογα με το πόσο πολύ κρυώνετε;

Τιμές - κόστος ενεργειακών τζακιών

Μάθετε γιατί απαιτούν τόσο χαμηλές τιμές κόστους τα ενεργειακά τζάκια αξιοποιώντας το καύσιμο υλικό έως και 9 φορές καλύτερα σε σχέση με ένα συμβατικό τζάκι!

 οικονομική θέρμανση

Οικονομική θέρμανση

Η οικονομική θέρμανση για μία κατοικία είναι πολύ σημαντική στην σημερινή εποχή. Η ραγδαία αύξηση της τιμής των καυσίμων που χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα, όπως το πετρέλαιο θέρμανσης, έχει καταστήσει τη μείωση του κόστους θέρμανσης μονόδρομο.

kaminadaO καθαρισμός της καπνοδόχου θα πρέπει να πραγματοποιείται

  • για την αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος αλλά και
  • για να μας προφυλάξει από μια δυσάρεστη ανάφλεξη των υπολειμμάτων της καύσης στο εσωτερικό της

aithalomixliΗ αιθαλομίχλη...

Δημιουργείται από τα κατάλοιπα της καύσης του ξύλου και της βιομάζας γενικότερα.

kaseta aerothermiΗ λύση είναι ενεργειακή

Θέλετε να αυξήσετε την θερμική απόδοση του ανοιχτού τζακιού σας κατά τουλάχιστον 4 φορές και να μειώσετε την κατανάλωση κατά 3 φορές, χωρίς μερεμέτια;

staffieriΗ Ελβετική εταιρεία Staffieri συμπλήρωσε την σειρά ενεργειακών τζακιών της με συσκευή τζακιού καλοριφέρ τριών όψεων.

hark ecoplusΗ τεχνολογία Ecoplus

...είναι μια ανακάλυψη της Γερμανικής εταιρείας Hark σε συνεργασία με το ινστιτούτο Fraunhofer και την έχει εφαρμόσει στα περισσότερα απο τα καινούρια μοντέλα σόμπας και ενεργειακών τζακιών.

boleyH Boley, στρατηγικός συνεργάτης της EcoFire, 44...

χρόνια τώρα καταφέρνει να δημιουργεί αρχιτεκτονικές κατασκευές τζακιών και τζάκια μοναδικά για τον κάθε πελάτη σε ειδικές διαστάσεις. Επίσης η εφαρμογή του τζακιού μπορεί να γίνει ακόμα και στις πιό δύσκολες περιπτώσεις τοποθέτησης, με ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα.

Δείτε εδώ ορισμένες εκπληκτικές δημιουργίες... δια χειρός Boley.