Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 17:37

Μετατρέψτε το τζάκι σας σε ενεργειακό

kaseta aerothermiΗ λύση είναι ενεργειακή

Θέλετε να αυξήσετε την θερμική απόδοση του ανοιχτού τζακιού σας κατά τουλάχιστον 4 φορές και να μειώσετε την κατανάλωση κατά 3 φορές, χωρίς μερεμέτια;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε το ενεργειακό τζάκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Και πως θα το επιτύχετε αυτό? Φυσικά μετατρέποντας το συμβατικό σας τζάκι σε ενεργειακό χρησιμοποιώντας μια αερόθερμη κασέτα μετατροπής.

Μετατρέψτε ακόμα και το παλιό σας τζάκι!

Η κασέτα μετατροπής είναι ένα κανονικό ενεργειακό τζάκι, με μια ειδοποιό διαφορά: είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να χωράει μέσα στο άνοιγμα του κλασικού τζακιού σας.

Έτσι λοιπόν, τοποθετώντας μια τέτοια κασέτα, μπορείτε να αποκομίσετε με εύκολο και γρήγορο τρόπο όλα τα σημαντικά οφέλη ενός ενεργειακού τζακιού, προστατεύοντας παράλληλα την επένδυση που είχατε κάνει στο παρελθόν με την κατασκευή του τζακιού σας.

Στην EcoFire αναλαμβάνουμε, χωρίς μερεμέτια και χωρίς να χρειάζεται να εμπλακούν άλλα συνεργεία, να μετατρέψουμε πλήρως το παλιό σας τζάκι σε ενεργειακό, σε μια μόλις μέρα!

Τα οφέλη από την μετατροπή είναι πολλαπλά

  1. Η θερμική απόδοση μπορεί να φτάσει ως και το 80%, σε σχέση με μόλις 15% που έχει το ανοιχτό τζάκι
  2. Η κατανάλωση πέφτει στα 3-4 κιλά ξύλα ανά ώρα από 12 κιλά που απαιτεί ένα συμβατικό τζάκι
  3. Η ασφάλεια είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Το ειδικό κεραμικό τζάμι του ενεργειακού τζακιού σφραγίζει τον χώρο καύσης και προστατεύει το σπίτι από σπίθες και καπνό

Τα νούμερα είναι ενδεικτικά τόσο ως προς το κέρδος που επιφέρει όσο και προς την γρήγορη απόσβεση των χρημάτων που προϋποθέτει μια τέτοιου είδους μετατροπή.

Θέλω να μετατρέψω το παλιό μου τζάκι σε ενεργειακό