Εταιρεία

Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους Πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε όλες τις φάσεις εγκατάστασης ενός ενεργειακού τζακιού. Ξεκινάμε από την επιλογή του κατάλληλου ενεργειακού τζακιού, συνεχίζουμε με  την διακοσμητική μελέτη του χώρου σας και καταλήγουμε με την άρτια τοποθέτηση της εστίας σας.

Τι κάνουμε

Η τεχνογνωσία που έχουμε  αναπτύξει από την πολυετή ενασχόλησή μας με τα ενεργειακά τζάκια, σε συνδυασμό με την αγάπη και το σεβασμό μας στις επιθυμίες και το όραμα κάθε Πελάτη για τον προσωπικό του χώρο, αποτελούν εχέγγυο για το άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Γιατί;

Σε μια εποχή που το αίτημα για μείωση των εκπεμπομένων ρύπων είναι επιτακτικό, οι επιλογές που προσφέρονται από την εταιρία μας είναι ποικίλες και ανταποκρίνονται σε κάθε αντίληψη και βαθμό οικολογικής ευαισθησίας. Εγκαθιστούμε τζάκια αερίου ή ηλεκτρικά και κυρίως τα ονομαζόμενα ενεργειακά τζάκια ξύλου, τα οποία, επωφελούμενα από την πρωτοποριακή τεχνολογία της δευτερογενούς καύσης των αερίων, σας εξασφαλίζουν υψηλότερη θερμική απόδοση και αισθητή μείωση των ρύπων καύσης.

Ελάτε μαζί μας...

Επισκεφθείτε λοιπόν την έκθεσή μας στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου 22 για μια καλύτερη γνωριμία με τα προϊόντα και τους συνεργάτες μας. Θα σας βοηθήσουμε με ιδέες και προτάσεις ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού την ιδανική λύση, σχεδιασμένη αποκλειστικά πάνω στις δικές σας ανάγκες.