Ενεργειακά Τζάκια

ενεργειακά τζάκιαΓια την επιλογή της κατάλληλης ενεργειακής συσκευής για τη θέρμανση του σπιτιού μας, το ζητούμενο και η νούμερο 1 προτεραιότητα στη σημερινή εποχή είναι η υψηλή θερμική απόδοση σε συνδυασμό με την οικονομία καυσίμου. Τα ενεργειακά τζάκια φαντάζουν και τελικά είναι η ιδανικότερη επιλογή, καθώς παίρνουν άριστα και στις 2 αυτές κατηγορίες.

Το ενεργειακό τζάκι επιτυγχάνει το βέλτιστο ενεργειακό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος διότι, πρώτον, δεν έχει απώλειες και δεύτερον, εκμεταλλεύεται στο μέγιστο την ενέργεια του ξύλου μετατρέποντάς την σε θερμότητα, την οποία διοχετεύει αυτόματα είτε απευθείας στο χώρο του δωματίου είτε στο νερό του δικτύου θέρμανσης (σ.σ. καλοριφέρ).

Τα ενεργειακά τζάκια αξιοποιούν το 70-90% της θερμογόνου απόδοσης του ξύλου (έναντι μόλις 10%-15% των συμβατικών τζακιών!), προσφέροντας σε ετήσια βάση εξοικονόμηση κόστους που μπορεί να φτάσει ως και το 50% έναντι του πετρελαίου και των λοιπών γνωστών πηγών θέρμανσης. Δείτε εδώ το σχετικό διάγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι τιμές των ενεργειακών τζακιών μας ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ και μπορούν να φτάσουν ως μερικές χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με το εύρος της εγκατάστασης, το μέγεθος της εστίας, την επιλογή των υλικών, τη διακόσμηση, το καύσιμο κ.λ.π. Στην Ecofire σας παρέχουμε την δυνατότητα να μετατρέψετε ακόμα και το παλιό σας τζάκι σε ενεργειακό. Και όλα αυτά σε 12 άτοκες δόσεις, με γραπτή 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας που μόνο η EcoFire προσφέρει και υψηλού επιπέδου After Sales support.

Επιλέξτε την κατάλληλη τεχνολογία θέρμανσης από την ποικιλία επώνυμων ενεργειακών τζακιών μας για να θερμάνετε το δικό σας χώρο αποτελεσματικά και οικονομικά.