Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 20:57

Πόσο πολύ κρυώνετε;

how cold are you picture

Ξέρετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στην αγορά του ενεργειακού σας τζακιού, ανάλογα με το πόσο πολύ κρυώνετε;

Η επένδυση σε ένα ενεργειακό τζάκι ή σόμπα δεν είναι μικρή υπόθεση, καθώς εκτός από το κόστος της εστίας, υπάρχει και το κόστος και η διαδικασία της εγκατάστασης. Ειδικά αν πρόκειται για μετατροπή του παλιού, συμβατικού σας τζακιού, σε ενεργειακό. Θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί παράμετροι, χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες τόσο του χώρου στον οποίο πρόκειται να εγκατασταθεί όσο και των ατόμων που διαμένουν σε αυτόν.

Μελέτη θερμικής απόδοσης χώρου

Αφήστε μας λοιπόν να πραγματοποιήσουμε τη δική σας, προσωπική μελέτη χώρου, και συζητήστε μαζί μας για το πόσο ζεστός προτιμάτε ή χρειάζεστε να είναι ο χώρος σας, τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Έτσι, θα αποφύγετε να επενδύσετε στο ενεργειακό σας τζάκι ή σόμπα, περισσότερα χρήματα από όσα πραγματικά χρειάζεστε για να ζεσταθείτε.

Πώς γίνεται η μελέτη;

Οι τεχνικοί της EcoFire είναι στη διάθεσή σας για να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους, να πραγματοποιήσουν τη μελέτη σας και εντέλει να σας προτείνουν τη βέλτιστη, προσωποποιημένη λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης του χώρου σας. Ο στόχος είναι να επιλέξετε την κατάλληλη ενεργειακή συσκευή, που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας.

Είστε έτοιμοι, λοιπόν, να ζεσταθείτε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε τη μέρα και ώρα συνάντησης που σας εξυπηρετεί. 

ή να τηλεφωνήσω στο 210 6022378