Ενεργειακά τζάκια αερίου

Τα τζάκια αερίου αποτελούν μια εύκολη και αξιόπιστη λύση, ιδιαίτερα για χώρους οι οποίοι δεν παρέχουν τη δυνατότητα εξόδου για την καμινάδα. Τα τζάκια αυτού του είδους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο ή πρoπάνιο, παράγοντας πραγματικές φλόγες ελεγχόμενης έντασης και προσφέροντας μέσω αυτών τη θαλπωρή και τη ζεστασιά ενός παραδοσιακού τζακιού, χωρίς όμως να απαιτούν αληθινή ξυλεία, με όλες τις δυσκολίες που αυτή συνεπάγεται. Τα τζάκια αερίου μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην θέρμανση του σπιτιού, οικονομικά και με ασφάλεια.

Ένα τζάκι αερίου μπορεί να είναι ανοικτού ή κλειστού τύπου, ενώ στο εσωτερικό της εστίας μπορούν να τοποθετηθούν διακοσμητικά κεραμικά ξύλα ή βότσαλα, προσδίδοντας μια επιπλέον γοητεία σε αυτού του τύπου τις ενεργειακές συσκευές. Η ένταση της φλόγας ελέγχεται εξολοκλήρου με τηλεχειριστήριο, ενώ η ζέστη διαδίδεται με ακτινοβολία και από τις περσίδες που τοποθετούνται στο επάνω μέρος της εστίας.

Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία, μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το ενεργειακό τζάκι αερίου που καλύπτει τις ανάγκες και ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σας στυλ. Με την εγγύηση που σας προσφέρει το όνομα της Thermocet και η ποιότητα υπηρεσιών και η εμπειρία των ανθρώπων της Ecofire.